Változás egyházunk kommunikációs vezetésében

500

Ez év elejétől kezdve megváltozott egyházi kommunikációs vezetésünk. Háló Gyula szaktitkár testvér letette a vezetői szolgálatát, mert fizikai (szívének) gyengeségei erre késztették. Az év elejétől kezdődően Papp Szabolcs lelkipásztor testvért (Aszód) bíztuk meg a kommunikációs és kulturális osztály munkájának irányításával.

Háló Gyula testvér több évtizeden keresztül hűségesen, hozzáértéssel végezte a különféle szolgálatokat az egyházi kommunikáció területén. Íróként, költőként, kiadványok, köztük a Békehírnök felelős szerkesztőjeként, valamint 2012-től szaktitkárként pótolhatatlan munkát végzett. Hálásak vagyunk mindazért, amit Isten rajta keresztül a közösségnek adott, de „vigyázni szeretnénk rá”, ezért megértettük döntését. Bízunk abban, hogy kisebb leterhelésű feladatokban, valamint a saját gyülekezetében helytállva továbbra is Isten eszköze lesz sokak számára. Ezúton is megújult erőt, jó egészséget kívánunk neki, amiért imádságban is kérjük mennyei Atyánkat.

Kérjük ugyanakkor, hogy a jövőben az egyházi kommunikációs és kulturális ügyekben Papp Szabolcs megbízott vezetőt vagy az ő helyettesét, Kovács Viktóriát keressék a testvérek a kommunikacio@baptist.hu e-mail-címen.

Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak Háló Gyula testvérért, közösségi életünknek e fontos szolgálati területeiért, Papp Szabolcs és Kovács Viktória testvérekért és az egész kommunikációs munkatársi csapatért!

Papp János
egyházelnök