Változás egyházunk kommunikációs vezetésében

945

Ez év elejétől kezdve megváltozott egyházi kommunikációs vezetésünk. Háló Gyula szaktitkár testvér letette a vezetői szolgálatát, mert fizikai (szívének) gyengeségei erre késztették. Az év elejétől kezdődően Papp Szabolcs lelkipásztor testvért (Aszód) bíztuk meg a kommunikációs és kulturális osztály munkájának irányításával.

Háló Gyula testvér több évtizeden keresztül hűségesen, hozzáértéssel végezte a különféle szolgálatokat az egyházi kommunikáció területén. Íróként, költőként, kiadványok, köztük a Békehírnök felelős szerkesztőjeként, valamint 2012-től szaktitkárként pótolhatatlan munkát végzett. Hálásak vagyunk mindazért, amit Isten rajta keresztül a közösségnek adott, de „vigyázni szeretnénk rá”, ezért megértettük döntését. Bízunk abban, hogy kisebb leterhelésű feladatokban, valamint a saját gyülekezetében helytállva továbbra is Isten eszköze lesz sokak számára. Ezúton is megújult erőt, jó egészséget kívánunk neki, amiért imádságban is kérjük mennyei Atyánkat.

Kérjük ugyanakkor, hogy a jövőben az egyházi kommunikációs és kulturális ügyekben Papp Szabolcs megbízott vezetőt vagy az ő helyettesét, Kovács Viktóriát keressék a testvérek a kommunikacio@baptist.hu e-mail-címen.

Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak Háló Gyula testvérért, közösségi életünknek e fontos szolgálati területeiért, Papp Szabolcs és Kovács Viktória testvérekért és az egész kommunikációs munkatársi csapatért!

Papp János
egyházelnök


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!