Nem csak az utolsó tavaszi hónap ért véget május 31-én, e napon tartott társadalmi búcsúestet a Pestszentimrei Baptista Gyülekezet, ugyanis Háló Gyula lelkipásztor nyugdíjba vonul.

Akik ismerjük Gyuszit, tudjuk, milyen fontos számára a tágabb közeg, a közösség, melyben hitünket megéljük. Ez az érzés kölcsönös – derülhetett ki minden résztvevő számára ezen a különleges estén, melyet utóbb kimondottan gyülekezeti búcsúalkalom is követett.

Szívhez szóló szavakkal köszöntötték a távozót Kapitány Zsolt társlelkész, Somody László és Makai Tibor alpolgármesterek, továbbá képviselők, társegyházak lelkészei, a baptista egyház képviselői. Mindnyájan kiemelték a helyi közösség és Gyuszi munkálkodását, de még inkább azt a karaktert, mellyel a szerető Isten szeretetét, kegyelmét közvetítette valamennyiőnk számára. Nem mellesleg Polgármesteri Elismerő Oklevelet kapott testvérünk Szaniszló Sándor 18. kerületi polgármestertől „Sokoldalú lelkészi, kulturális és közösségszervezői tevékenységéért, a helyi közösségeket támogató emberi magatartásáért”.

Áldott, tevékeny nyugdíjas éveket kívánunk kedves barátunknak, testvérünknek, volt kollégánknak sok inspirációval, ötlettel, tervekkel, gyümölcsökkel!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!