Szeretettel hívunk, hogy te is légy részese a Baptista500 jubileumi rendezvénysorozat ünnepi záróalkalmának. Bővebb információ: baptistaarena.hu

Vendég evangélista Billy Graham unokája, Will Graham lelkész, és az Afters együttes mellett több hazai előadó és egy 500 fős kórus is fog szolgálni. Célunk, hogy a Magyarországi Baptista Egyház gyülekezeteinek tagjai és intézményrendszerének tanulói, munkatársai eljöjjenek erre az alkalomra, és hozzanak barátokat, érdeklődőket, hogy az evangélium sokakhoz eljuthasson.

Kérünk, hogy a rendezvény megvalósításához csatlakozz hozzánk segítőként, szolgálóként az alábbi területeken: gyülekezeti, illetve intézményi koordinátor és szervező csoportos utazáshoz, kórustag, önkéntes.

KÜLÖNBUSSZAL A RENDEZVÉNYRE

Csoportos regisztráció esetén – ha a csoport Budapest 30 km-es körzetén kívülről szeretne utazni – lehetőség van különbusszal érkezni. Az általunk támogatott buszon kb. 50 főnek kell utaznia. Az a kérésünk, hogy a buszon utazzanak olyan emberek is, akik még nem ismerik Krisztust, így lehetővé téve számukra, hogy találkozzanak vele azon a napon.

Azoknak a gyülekezeteknek, amelyek nem tudják saját költségből megoldani az utaztatást, a baptista egyház szeretne anyagi segítséget nyújtani a buszbérlés díjához teljes, fél, illetve egyharmad mértékben. A támogatásra pályázni szükséges! Minden különbuszhoz kell egy szervezőnek (koordinátornak) tartoznia, aki segít az utazás koordinálásában és a rendezvény szervezőivel való kapcsolattartásban.

BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előregisztrációhoz kötött.

Jegy igénylése szeptember 1-től lehetséges!

Az arénába való belépés kizárólag vonalkóddal ellátott jeggyel lehetséges, amit a regisztrációt követően tudunk rendelkezésre bocsátani.

Kérjük, hogy a gyülekezetek csoportosan adják le regisztrációjukat, amennyiben ez lehetséges.

Természetesen lehetőség van az egyéni regisztrációra is.

JELENTKEZZ KOORDINÁTORNAK!

A koordinátor feladatai: segít a rendezvény szóróanyagainak terjesztésében, gondoskodik a gyülekezetben, illetve intézményekben azok kihelyezéséről, segítve ezzel az információk eljuttatását az emberekhez, szervezi a buszon utazók csoportját, árajánlatot kér helyi busztársaságtól, szerződést intéz, szervezi az indulási-érkezési időpontot, a fel- és leszállást, segít az anyagi hozzájárulás lebonyolításában, segíti a csoport regisztrálását és belépőjegyhez jutását.

JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK!

Rendezvényünk nem valósulhatna meg önkéntesek nélkül, akik segítik az érkezőket és szolgálókat különböző területeken. Segítségük nélkülözhetetlen a különbusszal utazók érkezésekor és indulásakor, az egyénileg érkezők útba igazításában, az ülőhelyek megtalálásában, a gördülékeny beléptetés lebonyolításában. Ez a feladat a rendezvény napjára szól.

Feltétel:

16. életév betöltése
gyülekezethez tartozás

JELENTKEZZ KÓRUSTAGNAK!

Szeretnénk, ha az arénában ismét megszólalhatna egy több száz fős kórus Istenünket dicsőítve, melyhez tagokat keresünk.

Feltétel:

– kórusban éneklésben való jártasság
– a próbákon való részvétel
– a kapunyitás előtt két órával történő eligazításon való részvétel (akik vidékről jönnek, nem tudnak a gyülekezeti előre szervezett különbusszal jönni)
– a rendezvény teljes ideje alatt rendelkezésre állás.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!