Szikra díj! A zene életre kelt!

2559
Stáb

Fel tudsz sorolni három neked tetsző hazai keresztény zenekart? Jövőre már biztosan menni fog!

Évtizedek óta várjuk, de 2016. november 10-én a Szikra végre Magyarországon is belobban! A Szikra díj a GMA Dove Awards partnereként a hazai keresztény könnyűzenei élet első és eredeti szakmai díja, melyet a fiatalos progresszív szervezőcsapat alapított, és a zeneipar elismert hazai, valamint külföldi résztvevőivel összefogásban valósítanak meg.

A Szikra díj összehoz és hidat épít! Célunk a hazánkban is egyre népszerűbb angolszász keresztény zenei kultúra szakmai fejlesztése, új és pozitív üzenettel bíró alkotások létrejöttének inspirálása, a minőségi magyar keresztény zenészek és előadók munkájának elismerése. Mindezt felekezetfüggetlenül, egybegyűlve a közös célért, hidat építve a szcéna hazai zeneiparban való elismertetéséhez, egységben valósítjuk meg. A Szikra díj nem csupán egy gála, hanem összefogás, ami szakmai eseményekkel, workshopokkal és publikációkkal folyamatos támogatást nyújt a részt vevő produkcióknak, beleértve az abban közvetlenül és közvetetten dolgozó szereplőket, a dalszerzőktől az előadókig, a hangmérnöktől a menedzserig.

13406896_851959831614228_7444525255303703152_nA Szikra díj zsűrije publikus, tagjai a zenei életben már bizonyítottak, és szakmai szempontok alapján jutalmazzák a legjobbakat. A zsűri: Mező Misi (énekes, Magna Cum Laude), Pajor Tamás (szövegíró, Amen), Bolyki György (énekes, Bolyki Brothers), Gerendás Dani (dobos, The Biebers, Margaret Island) és Czabán Gábor (dj, Dj Revolution). A zsűri elnöke: Horváth Gergő (rádiós műsorvezető).

A Szikra díjat 2016. november 10-én egy ünnepélyes díjátadó gála keretein belül a Duna Palotában az alábbi kategóriák győztesei kapják:

legjobb előadó,

legjobb együttes,

legjobb dal,

legjobb dicsőítő dal,

legjobb album,

közönségdíj.

A nevezési feltételek elérhetőek a Szikra díj online felületein.

A Szikra díj a GMA Dove Awards partnereként, Jackie Patillo (GMA executive director) szakmai konzultációjával jött létre. Ezen felül a zsűri hetedik, exkluzív tagjaként csatlakozik a csapathoz a legjobbak kiválasztására. Íme néhány hazánkban is koncertező amerikai díjazott: Hillsong United, Skillet, Michael W. Smith, Israel Houghton, Switchfoot, Matt Redman, Toby Mac, Chris Tomlin… Itt az idő, hogy folytasd a sort!

http://facebook.com/szikradij


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!