Szépségnapot rendeztünk nőnap alkalmából a Baptista Szeretetszolgálat intézményeiben, anyaotthonokban és hajléktalanszállókon lakó hátrányos helyzetű hölgyek számára. Önkéntes fodrászok, kozmetikusok és szépségtanácsadók kezei között szépülhettek a vendégek. Legtöbbjüknek nincs lehetősége máskor a külsejével foglalkozni, minden évben ezt a rendezvényt várják repesve, hogy hajat vágassanak és élvezhessék, amikor profi kozmetikusok sminkelik ki őket.

  • Ezen a napon minden a hölgyekről szólt, mindannyian igazi, varázslatos nőnek érezhették magukat, támogatóinknak köszönhetően sok ajándékot, kozmetikumot és virágot kaptak, sőt, tombolán is számos értékes nyeremény talált gazdára – mesélte Berczelly Réka, a Baptista Szeretetszolgálat PR-vezetője.

A hölgyek legtöbbje visszatérő vendég ezen a rendezvényen, hiszen évek óta szervez szépségnapot számukra a Baptista Szeretetszolgálat. Szeretnénk a jövőben is biztosítani egy napot, amikor teljesen kikapcsolódhatnak, szépítkezhetnek és ajándékokkal térhetnek haza.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!