Pünkösdi bemerítés Mátészalkán

3322

Három testvérnőnek, Szondiné Brigittának, Takács-Vékony Anikónak és Szabóné Markovics Andreának örülhettünk a Mátészalkai Baptista Gyülekezetben 2017. június 4-én délután.

Mindhárman egy hosszú út, keresés után jutottak arra a döntésre, hogy hitüket bemerítéssel is megvallják. Bizonyságtételeikben kiemelték, hogy csakis Krisztusban találták meg az igazi megoldást az életükre, tudva azt, hogy nehézségek ezek után is lesznek. Isten már gyerekkoruktól fogva jelen volt az életükben, mindig vonzotta őket magához. Továbbra is rá szeretnének támaszkodni, hozzá szeretnének minden helyzetben jönni.

Az igei szolgálatot Boros Lajos testvér végezte, alapigeként Nikodémus és Jézus találkozását választotta. Habár Nikodémus emberileg elismert volt, érezte, hogy nincs rendben az élete. Jó Isten akarata alá helyezni az életünket, hiszen ő tud rendet tenni a mi életünkben is. Isten azt nézi, hogy milyen a szívünk, és hogy milyen céljaink vannak. Ő azt szeretné, ha Krisztus dicsősége ragyogna át a mi életünkön. Vágyjunk mi is erre!

A bemerítés örömteli szolgálatát Takács Zoltán lelkipásztor végezte.

A három bemerített személynek és magunknak is kívánjuk: „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki hozzá menekül.” (Zsolt 34,9)


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Cipősdoboz akció