Baptista Rádió Podcast

780

Örömmel közlöm, hogy sikerült Baptista Rádió hanganyagának kimentése. (A szignálokat Rédl Ádám készítette és a hangfelvételeket Boros Viktor élesítette.)

HÉT 7 kérdése podcast: (Lovas András beszélgetése nyugdíjas lelkészekkel) https://anchor.fm/majnr-zsolt8 és a https://open.spotify.com/show/3okHdoJpFrV3Iv3zsDpVn2;

Kerekasztal Bibliai beszélgetések a Baptista Rádióban podcast: (id. Kovács Géza lelkipásztor szerkesztése alapján) https://anchor.fm/majnr-zsolt87 és a https://open.spotify.com/show/5Nc3nnfgqmPA4oe9AdGvNx.

Áhítat percek podcast: (Nyugdíjas lelkipásztorok áhítatos gondolatai Lovas András lelkipásztor szerkesztése alapján, imádság és énekek): https://podcasters.spotify.com/pod/show/htat-percek és https://open.spotify.com/show/1Q8git7YICqnkhKt9oNhax.
Ennyit sikerült kimenteni az https://www.mixcloud.com/BaptistaKlasszik/ oldalról.

Imakönyv podcast: (Az imádságok megfogalmazására baptista lelkipásztorokat kértünk fel, de megtalálhatók majd olyan fohászok, imádságok is, amelyeket régen vagy ma élő keresztény emberek jegyeztek le.) https://anchor.fm/majnu00e1r-zsolt és https://open.spotify.com/show/1g3MiaVPk4jYXFaOQ9tCPh. (Az imádságok hangfelvételeit Heidt Erika készítette és készíti.)

Az https://www.igeidok.hu/kategoria/szoszek/imakonyv szerint 153 imádsággal. (Az imádságok mellé képeket illesztett és illeszt Kovács Viktória.)

#HÉT 7 #kérdése, #podcast, #Kerekasztal, #Bibliai, #beszélgetések a #Baptista, #Rádióban, #Imakönyv, #imádság, #spotify


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!