A jegy megvásárlásával ön a rendezvény élő online közvetítésére vásárol jegyet! Az élő közvetítés linkjét az ön által megadott e-mail-címre fogjuk továbbítani a rendezvény kezdete előtt három órával!

„Érezted már valaha azt, hogy csak kutatsz, reménykedsz és megpróbálsz elérni valami olyasmit, ami a megfoghatón túl rejlik?”

A karácsonyi gyertyagyújtás jótékonysági estje második alkalommal kerül megrendezésre Pécsett a Kodály Központban.

Doug Holck kortárs amerikai zeneszerző „A remény tüze” című műve egy klasszikus zenei vonalat követő, mégis modern és dinamikus rendezésű musical. A mindannyiunk által jól ismert betlehemi történetet jeleníti meg a bibliai szemtanúk és egy képzeletbeli mellékszereplő, Hanna nézőpontján keresztül, aki ott volt Jézus születésének estéjén, valamint Jeruzsálemben is, amikor Jézust keresztre feszítették. Hanna története mindannyiunk története is egyben az igazi reményről, a vágyódásról, hogy megtaláljuk életünk értelmét a minket érő nehézségek közepette is.

A jegyvásárlásokból és a további adományokból befolyt teljes összeg jótékonysági adományként kerül felajánlásra. Idén a pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt és Általános Iskolát támogatjuk.

Weboldal: www.gygypecs.hu

Az előadás hossza: 100 perc, egy szünettel

Zeneszerző: Doug Holck
Karmester: Győri Kornél

Az előadás a Pécsi Pásztorkör és a Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat (PEKSZ) szervezésében valósul meg, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Polgármesteri Hivatal támogatásával.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!