A Magyarországi Baptista Egyház kulturális osztálya a Kép-Más-Képp elnevezésű alkotóhétre hívja azokat a 18 év feletti baptista testvéreket, akik a képzőművészet és/vagy az irodalom valamely ágában örömmel alkotnának néhány napon át a Dunakanyarban.

A hét művészeti vezetője Mikes Balázs grafikus, nyomdász, teológus, művészettörténész, a Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet elöljárója lesz.

Az alkotómunka mellett napkezdő áhítatok, művészettörténeti inspirációk, kirándulás, „gasztronómiai meglepetések”, közös bemutató kiállítás és egyben felolvasó est várja az érdeklődőket.

Az alkotóhét helyszíne Nagymaros.

Időpont: 2024. július 8–14.

A támogatott hét önköltséges részvételi díja 49.000 Ft, amely magában foglalja a szállást, napi két étkezést, valamint közös programokat és az egyéb költségeket. (A jelentkezésre való pozitív visszajelzés esetén a részvételi díj első felét május 15-ig kell utalni a később megadott módon.)

A jelentkezés tartalmazzon egy rövid önéletrajzot, elérhetőségeket és 5-10 képet a korábbi alkotásokról, vagy 3-5 verset vagy prózai írást.

Részletes információkat kérni és jelentkezni a kultura@baptist.hu címen lehet 2024. május 10-ig.

Várunk szeretettel! Ha úgy érzed, hogy neked is szól ez a meghívás, jelentkezz bátran!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286