MABIM – elnöki köszöntő

Legyetek áldottak és legyetek áldássá!

2614

Keresztényként meggyőződésem, hogy Isten szeretne bennünket megáldani. Nem mindig úgy, ahogyan gondoljuk. Időnként egy-egy probléma jelenthet áldást a fejlődésünk érdekében. Nem szeretünk erre gondolni. Szeretnénk csak a győzelmekre, a „könnyű életre” összpontosítani. Valójában azonban Isten soha nem ígérte, hogy minden „simán” fog menni.

Sőt, beszélt arról, hogy aki Jézust követi az „vegye fel a keresztjét” (Máté 16,24). Mindannyiunknak vannak ilyen keresztjei. Ha ezt megteszem, még ezzel is nyerek. „Hiszen, akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra szolgál…” (Róma 8,28) még ez is. Erősebb lesz a hitem, világosabb a reménységem és kitartóbb az akaratom. A nehézségek is áldást hordozhatnak!

Egy másik eset lehet, amikor győzelmek, sikerek vagy éppen a kapcsolatok révén örömöket élünk át és úgy érezzük, hogy ezen tapasztalatok gazdagították az életünket.
Nemcsak az a fontos, hogy mi magunk testileg, lelkileg és szellemileg jól érezzük magunkat. Isten arra hívott el, hogy mi magunk is áldássá váljunk. Úgy, ha belehelyezkedünk az Ő akaratába.

2017-ben is legyetek áldottak és legyetek áldássá!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!