Lelkipásztor-beiktatás Soltvadkerten

3809

Az elmúlt év júniusában búcsúztatta el a Soltvadkerti Baptista Gyülekezet, valamint körzete Szank község lelkipásztorát, Kelédi Gézát.

Az eltelt több mint egy év sok imádkozással telt, melynek eredményeként októberben költözhetett Soltvadkertre újból lelkipásztor Vass Zoltán Arnold személyében.

Az ünnepélyes beiktató istentiszteletre október 28-án került sor. Az imaházban megteltek a padok érkeztek vendégek úgy Budapestről, mint Berettyóújfaluból, és Ócsáról is.

Az igehirdetés és a beiktatás szolgálatát Durkó István misszióigazgató végezte.

Az ünnepi alkalmat Szlovák Tibor orgoványi lelkipásztor vezette.
Az istentisztelet második felében köszöntések hangzottak el. Jelen volt Kelédi Géza korábbi soltvadkerti lelkipásztor, aki hivatalosan is átadta a szószéki Bibliát utódjának. Ócsai gyülekezetből (ahol volt ifjúsági lelkipásztor Vass testvér) illetve a helyi társegyházak részéről is hangzottak el jókívánságok. A város képviseletében Lehoczki Ferenc polgármester köszöntötte a lelkipásztorcsaládot.

Vass Zoltán Arnold „székfoglalójában” elmondta, hogy a gyülekezettel együtt az a vágya, hogy Isten arcát keresve és figyelve Ő jelenjen meg az életünkben.

Az ünnepi esemény szeretetvendégséggel zárult.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!