Lelkipásztor-beiktatás Siófokon

337

Nagy örömmel osztjuk meg, hogy a Siófoki Baptista Gyülekezet újabb mérföldkőhöz érkezett. Február 10-én, szombaton a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet adott otthont Balogh Péter beiktatásának, aki ettől a naptól kezdődően hivatalosan is a Siófoki Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

Az ünnepélyes beiktatást február 11-én, vasárnap Kálmán Ernő gyülekezetvezető avatása kísérte a Siófoki Baptista Gyülekezet közösségi termében Siófokon. A szombati, illetve a vasárnapi alkalmon is részt vettek a Dunántúli Baptista Missziókerület gyülekezeteinek képviselői, Bödő Sándor, a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet lelkipásztora, Durkó István, a Magyarországi Baptista Egyház missziói igazgatója, Macher Tivadar, a Dunántúli Baptista Missziókerület elnöke, Révész Árpád, a siófoki gyülekezet nyugalmazott lelkipásztora, Iván Imre, a Boglárlellei, valamint Vass Zoltán, a Balatonszemesi Baptista Gyülekezetek vezetői.

A vasárnapi alkalmon Egriné dr. Meláth Viola képes beszámolóban elevenítette fel az elmúlt 20 év gyülekezeti életének legfontosabb momentumait és eseményeit. A jeles alkalmak vasárnap szeretetvendégséggel zárultak a siófoki gyülekezet közösségi termében. Balogh Péter lelkipásztorrá avatása és beiktatása alkalmából a Székesfehérváron tartott istentisztelet az alábbi linken megtekinthető.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!