Korszerűsítés a balatonföldvári üdülőben

2557

Az „Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások támogatása” egyházi előirányzat terhére megvalósult az EGYH-EOR-15-0529 azonosítószámú, „Balatonföldvári Bethesda Üdülő és Konferenciaközpont korszerűsítése” tárgyú projekt. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2,9 millió forinttal támogatta az üdülő korszerűsítését.

A projekt megvalósulása során elkészült két mosdó és egy WC elengedhetetlen felújítása. A mozgássérültek igényének megfelelően két fürdőszobában a fürdőkádakat zuhanyzókra cseréltük. A megnövekvő idegenforgalom és energetikai felhasználás hatékonyságának növelése érdekében elengedhetetlen a további gépészeti felújítás, mint például a fűtés.

A támogatás során két szobában és a felújított vizesblokkokban el tudtuk végezni a padlófűtés előkészítését. Önerőből további felújításokat végeztünk el. A második emeleten a hétágyas szobát két külön álló szobára alakítottuk át. Megvalósult 120 nm padlófűtés előkészítése a későbbi rákötéshez. Az említett helyiségekben új járólapokat, csempéket és radiátorokat helyeztünk el.

 


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!