Isten ereje: az evangélium

MABIM regionális ifimunkásképzés 2016. 05.20-21 Veresegyház - Budapesti Egyházkerület

2234

A Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió (MABIM) azért dolgozik, hogy a helyi  ifjúságok evangélizációs fókuszú, gyülekezetkompatibilis és helyspecifikus munkát tudjanak végezni. Ennek érdekében hívunk minden ifjúsági munkást, akit a következő kérdések foglalkoztatnak:

Mi Isten terve? Hogyan érthetném meg jobban az evangéliumot? Hogyan adhatom azt át másoknak, hogyan segíthetném az ismerőseimet és barátaimat is ennek a megélésében?

A legközelebbi regionális ifjúsági vezető képzést az evangélium üzenete köré szervezzük. Reményeink szerint ez idő alatt lesz lehetőségünk gyakorlatban is alkalmazni a hallottakat. Szeretnénk felkészíteni, bátorítani és segíteni benneteket a személyes szolgálatotok hiteles és erőteljes betöltésében.

A képzésen elsősorban baptista ifjúságok vezetői, ifimunkások, de bármilyen más területen aktív, tanulni vágyó szolgálók, más felekezetek és korosztályok képviselői is részt vehetnek.

Meddig tart a program?
Május 20-én, péntek este 18.30-kor kezdünk és szombaton 21 óra körül szeretnénk lezárni a képzést. Szállást igény esetén mindkét este biztosítunk. Szombat reggel 9 órára várunk mindenkit.

Hol?
Veresegyházi Baptista Gyülekezet, 2112 Veresegyház, Hajnal utca 2/a.

Költségek? – Regisztrációs díj: 1000 forint/fő, ami magában foglalja az étkezést is

Regisztrációs határidő: május 18.

Várunk Téged is a szervezői csapat nevében!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!