Január 30-án, szombaton rendezik a Connect Online Ifjúsági Konferenciát, melyet magyarországi, erdélyi, kárpátaljai, vajdasági és amerikai magyar baptista fiatalok szerveznek.

A konferencia témája: Forrás a sztyeppén: Növekedés a pusztaságban – Hogyan erősödhet a hitünk a #maradjotthon idején? Tanítással Borzási Pál szolgál majd Erdélyből, a szemináriumokat pedig Bacsó Benjámin és Bacsóné Bandor Barbara, Uzonyi Barnabás és Halász Attila, Sipos Márk, Nagy-Kasza Dániel, Kübler Dániel és Sonkoly Tamás tartja majd. A dicsőítésben detroiti fiatalok, a Connect Band és az EMABISZ worship szolgálataira számíthatnak a résztvevők.

A Connect online ifjúsági találkozó teret és lehetőséget adhat arra, hogy magyar baptista fiatalok találkozzanak egymással, Magyarországról és a határon túlról is, így például Erdélyből, Észak-Amerikából, Ukrajnából, Szerbiából és más országokból is. Ez a nap jó alkalom lehet egymás bátorítására, buzdítására.

„Boldog az az ember, akinek te vagy ereje, aki a te utaidra gondol. Ha a Siralom völgyén mennek is át, források völgyévé teszik azt, az őszi eső is elárasztja áldásával. Újult erővel haladnak, és megjelennek Istennél a Sionon.” (Zsolt 84,6–8)

További információk a konferencia Facebook-eseményében találhatók:http://bit.ly/CONNECT2021-FACEBOOK-ESEMÉNY

Regisztráció: http://bit.ly/CONNECT-2021-REGISZTRÁCIÓ


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!