Hároméves a Baptista Rádió!!!

2390

Október elsején Budapesten a Görbe Bögre Kávézóban ünnepelte harmadik születésnapját a Baptista Rádió csapata! Különleges szülinap volt, nem kellett ajándékot hoznunk a kis háromévesnek, ugyanis a Baptista Rádió nagy napján a meglepetéseket az ünnepelt adta! 3 év, 3 ajándék, tőlünk neked!

Az első a Baptista Rádió vadonatúj okostelefonos alkalmazása, mely elérhető IOS és Android felületeken egyaránt, hogy mindenhol a zsebedben lehessünk! A második meglepetés a teljesen felfrissített zenei tár, ami a külföldi és magyar toplisták legkedveltebb zenéit varázsolja hozzád a nap 24 órájában.

A harmadik ajándék egy vadonatúj ifjúsági műsor, ami október 5-én startol Húsos meg a Csontos címmel. Ambrusz Márk és Csontos Kata műsora a fiatal keresztények szemével pásztázza a világot, és minden szerdán élő, live stream közvetítéssel jelentkezik 19 órától a Facebookon, hogy végre nézhesd is a rádiót…

Természetesen a következő évben is szólnak a megszokott kedvencek, hallhatók az ismert hangok és műsorok, valamint a fantasztikus zenék! Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz a születésnapunkon.

Hálásak vagyunk érted, hogy közösségünk tagja vagy, és hallgatod a Baptista Rádiót. Szülinapi képek a megújult baptistaradio.hu oldalon vagy a Facebookon láthatók. Továbbra is „Neked Szól”!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!