Hálaadó nap Sülysápon

2272

2015. október 18-án tartotta a Sülysápi Gyülekezet hálaadónapját. Tavalyi, hitből vállalt ”meghívjuk az egész várost” ünnepünkön megtapasztalt áldások bizonyságára építve, idén sem tettünk másképp.

A városi Wass Albert Művelődési Házban állítottunk hálaoltárt Mindenható Urunknak. Az oltáron jelképesen elhelyezett termésekkel éppen úgy, mint minden szolgálatban elmondottakkal, nem csak hálánkat fejeztük ki, hanem bizonyságot is tettünk mindenki előtt Istenünk gondviselő szeretetéről.

Közösségünk legfőbb hála oka, hogy az idén imaházunk építésével tovább haladhattunk, és reménységünk van a jövő évben az építkezés befejezésére. A város lakói mellett meghívtuk Horinka László polgármester urat, aki felszólalásában szintén arra buzdított mindenkit, hogy az áldásokra figyeljünk életünkben. A zsúfolásig megtelt közösségi házban tartott istentiszteletünkön igét hirdetett ifj. László Gábor, a körzet vezető lelkipásztora az 1Thessz 5,18 alapján. Igehirdetésében hangsúlyozta a hálaadás fontosságát, mint Isten akaratának teljesítését. Az alkalmat vezette Kelédi Márton körzeti lelkipásztor. Helyi testvérek mellett szolgált a Rákoscsabai Gyülekezet ének- és zenekarai. Hálaadó napunk istentiszteletét szeretetvendégséggel zártuk.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!