A dombóvári és a kaposvári Új Esély Központ vezetői és kollégái közös hálaadó ünnepséget szerveztek ellátottaik számára október 17-én. A rendezvény a dombóvári művelődési ház Pinceszínház termében került megrendezésre.

Az alkalom kapcsán a dombóvári gyermekek számára rajzpályázatot is hirdettek „Te miért vagy hálás?” címmel. A pályázatra összesen 120 rajz érkezett óvodás, általános iskolás gyerekektől, akiket a rendezvényen díjaztak is. 

Az ünnepségen a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai műsorral is készültek a résztvevők számára. Az Új Esély Központok ellátottai pedig verseket szavaltak és megosztották a jelenlevőkkel, miért hálásak.

A rendezvényen beszédet mondott Kerényi Zsolt, Dombóvár alpolgármestere; Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere; Nagyné Horváth Mónika, Kaposvár népjóléti referense; Hosszú Sándor, a dombóvári civil szervezet vezetője; illetve Révész Lehel, a kaposvári Reménység Kapuja Baptista Gyülekezet vezetője, aki egy áldással zárta az alkalmat. 

Az ünnepségen szeretetvendégséggel készültek a résztvevők számára, illetve a kaposvári ellátottak minden jelenlevőnek saját készítésű ajándékokkal kedveskedtek, melyeket a műsor végén adtak át.

Schüszler Erika Diána
nappali ellátásvezető
Új Esély Központ, Dombóvár


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!