Hála az életért és az új életért!

465

2020. szeptember 20-án kettős ünnepet élt meg a Monori Baptista Gyülekezet. Ünnepeltük az életet és az újjálett életet. A teremtő és az újjáteremtő Istent.

Biró Laura – Dávid és Lídia második lánya – életére kértünk áldást. A lelkipásztori üzenet a Zsolt 37,4 alapján hangzott. Vágyunk arra, hogy segíthessük Laurát is abban, hogy gyönyörködni tudjon az Úrban. Matuzné Pintér Tímea a bibliakör nevében, Sándorné Eliza és Biró Zsuzsa a család nevében mondta el köszöntését.

Antal Miklós Benjámin Krisztusban való hitét vallotta meg szavaival és a bemerítésben tettével is. A Kol 2,12–15 alapige szerint hangzott a velünk közösséget vállaló Krisztus evangéliuma. Általa van bűneinkre bocsánat, érvényét veszített adóslevél, eltávolított úttorlasz, lefegyverezett ellenséges hatalmak. Aki neki adja magát, aki Krisztusban van, arra lesz igaz: a régi elmúlt, és íme, új jött létre. Hála mindazért és mind­azokért, ami és akik erre segítették Benjámint Isten eszközeiként. Valljuk, hogy aki elkezdte benne a maga jó munkáját, teljessé is teszi.

Megosztás