Gőzerővel készül a 2020-as Áhítat

2487
Fotó: Kovács Viktória

2019. március 23-án megbeszélést tartott az Áhítat-bizottság. Nagyszerű és csodálatos ajándéka Istennek, hogy egyre többen olvassák áhítatoskönyvünket.

Tízezernél is többre tehető azok száma, akik rendszeresen kezükbe veszik és aktívan használják a baptista Áhítatot gyülekezeteinkben országon belül és határon túl, de az iskolákban és a szociális intézményeinkben is. Társadalmi kapcsolatainkon keresztül is sokan olvassák és rengeteg visszajelzést kapunk tőlük az év során. Magyarországon egyedülálló módon az Áhítat elérhető androidos applikáción, és hamarosan iOS rendszeren is letölthető.

A Baptista Rádió Iránytű címmel minden reggel 8 órától külön adásban közli az adott szakaszt.

Vannak szerzőink, akiket különösen is örömmel olvasnak baptisták és egyházon kívüliek egyaránt. Sőt, némelyeket már az év elején kikeresnek, hogy előre elolvashassák.

Célunk, hogy olyan elmélkedések készüljenek, melyek egyre több embert segítenek megtérésre, hitbeli megújulásra. Szeretnénk, ha minden írónk elmélkedését olvasók sokasága osztaná meg a Facebookon vagy más online felületen, mert mások számára is elérhetővé akarják tenni. Mint a tanítványok Jézus tanításait.

Egyházunk célja, hogy évről évre egyre jobb elmélkedéseket közöljünk és egyre több ember olvassa baptista közösségünk napi áhítatát. Ezért is törekszünk arra, hogy mindenki számára érthető legyen a megfogalmazás, ne csak azok értsék, akik az „egyházi nyelvet” beszélik.

Az Áhítat létrehozásában sok-sok ember összehangolt, odaszánt munkájára van szükség. Hálásak vagyunk Istennek ezért a hatalmas áldásért. Évente egy olyan kiadvány kerülhet a magyar olvasók kezébe, amely az egész országban egyedülálló, hiszen a tartalom nem fordítással, hanem komoly hazai keresztény alkotói tevékenység során jön létre, amelyet Várady Endre, az Áhítat-bizottság elnöke fog össze. Íróink a folyamat során mindig azért imádkoznak, hogy jó csatornái lehessenek Isten üzenetének!

Olvassuk, használjuk, épüljünk általa mindennap!