Kedves Testvérek!

Szeretettel köszöntünk Benneteket!

Újra hívunk és bátorítunk titeket, hogy együtt legyünk részesei a Baptista500 jubileumi rendezvénysorozat ünnepi záró evangelizációs alkalmának a Budapest Sportarénában. 

Hála az Úrnak, hogy több konkrét információt megoszthatunk veletek. Kérünk szeretettel, hogy figyelmesen olvassátok el!

A legfontosabb, hogy a rendezvényre történő regisztráció szeptember 1-jén elindult, jegyet a következő linken lehet igényelni: https://bit.ly/3qUr623

Van lehetőség egyénileg és csoportosan is regisztrálni. (Ha színpadhoz közeli szektorokban szeretnétek helyet kapni, akkor ne hagyjátok az utolsó pillanatra a jelentkezést!)

A buszigénylés határideje 2023. szeptember 30., amit a következő linken lehet megtenni, de ez csak a jegyigénylés után lehetséges: https://bit.ly/3QTFCSk

Minden részlet megtalálható az űrlapon, de szeretnénk kiemelni, hogy buszt támogatni csak 40-50 fő jelentkezése esetén tudunk. A buszok bérlése helyileg történik, nem központilag!

Kérjük a gyülekezeti koordinátorokat, hogy a jegyregisztrációt és szükség esetén a buszszervezést intézzék. Gyülekezeti koordinátorról a lelkipásztorok/gyülekezetvezetők tudnak információt adni.

Minden egyéb információt megtaláltok: https://baptistaarena.hu/

Célunk, hogy november 19-én a Budapest Sportaréna megteljen Istent hívő és kereső emberekkel, és sokan átadják életüket Jézus Krisztusnak. Köszönjük, hogy ebben együtt szolgálhatunk!

Imádkozzunk, hívogassunk!

Az Úr áldjon és őrizzen benneteket!

Papp János egyházelnök

Varga László Ottó főtitkár


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!