BÍZOM!

De én benned bízom, Uram! Azt mondom: Te vagy Istenem. – Zsolt 31,14
Bízom.

Mennyi erő van ebben az egyetlen szóban! Békesség, reménység, biztonság követi. De mennyi harc, mennyi kétség, félelem előzi meg!

Nem egyszerű kimondani: Bízom. Mert ebben a kiszámíthatatlan, folyton változó, bűnnel terhelt, önző világban a csalódást sem tudjuk elkerülni. De minden csalódásunk közelebb vihet Istenhez, ha megmaradunk az ő szeretetében. Mert épp ott a völgyben, a mélyben jön hozzánk a legközelebb az Atya, ott ismerjük meg őt annak, aki, és ott születik meg az a mélyebb bizalom, amely azt mondja:
Bízom. Bármi is történt. Bármi is jöjjön.

„…én benned bízom, Uram! Azt mondom: Te vagy Istenem.”

Találkozzunk május 20-án ismét az ELTE Lágymányosi Campusán (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A–C)!

Erősödjünk, épüljünk Isten jelenléte, igéjének örökkévaló igazságai, egymás hite és bizonyságai által! Ragadjuk meg azokat az áldásokat, amelyeket az Atya épp ezekre az időkre készített nekünk! Örüljünk egymásnak, és erősödjünk meg abban az örökkévaló, rendíthetetlen bizalomban, amit Jézus Krisztus által megragadhatunk!

A délelőtti előadóink Révész Szilvi és Uzonyi Barnabás lesznek, majd igei bátorítással Iván Dorottya és Boros Ágota szolgálnak. Továbbá készülünk számotokra egy talkshow-val, mely során Szilágyi Lilla vezetésével a bizalomról beszélget Nagy-Kasza Lona, Milánkovics Edith, Takács Ágnes és Zentai Zsuzsa. Jelentkezz mielőbb, hisz az elmúlt években az utolsó hetekben már nem voltak szabad férőhelyek!

Jelentkezési határidő – szabad férőhelyek esetén – május 14., vasárnap este.

Szombati napon a parkolás a Campus területén és a környéken ingyenes.

Szeretettel várunk benneteket!
a Baptista Női Misszió csapata


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!