Kedves Testvéreink!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a baptistawebshop.hu oldalon a mai nappal megkezdte működését egyházunk online webshopja. A nyitással összefüggően szeretnénk megosztani néhány információt, amely segítheti az online könyvesbolt által történő használatba vételt:

  • A Benczúr 31. alatt működő könyvesbolt 2023. októberi bezárását követően a webshop fejlesztése folyamatos volt, amelynek eredményeképpen hamarosan a teljes, több ezer elemet magában foglaló termékskála elérhetővé válik a webshop felületén. A fejlesztés nem zárult le, így hamarosan további funkciókkal bővül majd a webshop.
  • A webshopon keresztül történő rendelések esetében van lehetőség házhoz történő szállítás igénylésére (GLS, Magyar Posta), de a megrendelések személyesen is átvehetőek az egyházközpontban. A fizetési módok közül jelenleg az előre utalásos vagy az utánvétes fizetési lehetőségek érhetőek el, de hamarosan a bankkártyás fizetési mód is rendelkezésre fog állni, amelyről újfent tájékoztatni fogunk benneteket ennek élesítésekor.
  • Az egyház kiadványainak (Áhítat és Múlt, jelen, jövő) csoportos rendelését is a webshopon keresztül kérjük leadni az idei évtől kezdődően, és a már beérkezett rendeléseket is kezelni fogjuk. A rendelések beérkezését követően folyamatosan tájékoztatjuk majd vásárlóinkat a rendelések státuszáról. Ezzel összefüggően jelezzük, hogy a december 18-ig beérkezett, kiszállítással együtt igényelt rendeléseket mindenképpen ki tudjuk szolgálni karácsony előtt a választott szolgáltató segítségével.
  • A két ünnep között leadásra kerülő rendelések 2024. január első hetében kerülnek majd összeállításra és kézbesítésre történő átadásra.

Végül szeretnénk jelezni, hogy karácsonyi kedvezményként, a 20.000 Ft-ot elérő megrendelések esetében a szállítási költségeket elengedjük.

Kérjük, hogy a vásárlásokkal, rendelésekkel összefüggő kéréseket a konyvesbolt@baptist.hu e-mail-címen jelezzék felénk.

Áldáskívánással:
Baptista Könyvesbolt


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!