EGYH-EOR-21-P-0097 | Beruházási fejlesztés a Magyarországi Baptista Egyház új központi épületén

413

A magyarországi baptisták már több mint egy évszázada jelen vannak a szegény sorsú és főleg időseket és betegeket segítő szociális munkában.

Az egyre bővülő társadalmi szerepvállalás mind a szociális, mind az oktatási és missziói területen jóval több embernek ad lehetőséget a munkákba – köztük a koordinációs és adminisztratív feladatokba – való bekapcsolódásra, így a már meglévő központi épületünk egyre szűkösebbnek bizonyult.

A Magyarország Kormányától kapott Benczúr utcai épület tíz éve használaton kívül volt, műszaki állapota ennek megfelelően elhanyagolt volt. A felújítás után nagy hasznára válik baptista közösségünknek, az általunk végzett szolgálatnak. Ugyanakkor felújított állapotában az épület méltóbban illeszkedik Terézváros környezetébe is.

Az EGYH-EOR-21-P-0097 számú támogatásban a 1068 Budapest VI. kerület, Benczúr utca 30. (Budapest hrsz: 29687) alatti ingatlan teljes körű és komplett felújításából a támogatás terhére elvégezhető munkák kivitelezését terveztük.

A 230 M Ft-os támogatás terhére az alábbi munkákat végeztük el:

  • Felújítási munkálatok (ácsmunkák, tetőfedés, hideg és meleg burkolatok készítése, bádogozás, fa- és műanyag szerkezetek elhelyezése, felületképzés)
  • Épületvillamossági munkák (világítás, szerelvények, tűzjelző hálózat, riasztó hálózat, villámhárító és EPH rendszer)
  • Épületgépészeti munkák

Az EGYH-EOR-21-P-0097 számú támogatásban a 230 M Ft összeget a Miniszterelnökségtől kaptuk, kezelő szerveként eljárt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!