Énekünk szerint öröm van a mennyben egy bűnös felett, ha megtérve hazaérkezett. Most hatszoros lehetett az öröm, hiszen november 20-án hat fiatal adta át az életét Jézusnak, és pecsételte meg a hitét a bemerítés által: Józsa Eszter, Sipos Panni, Sipos Bendegúz, Sára Sándor, Szabó Attila és Nagy Botond. 

Az ünnepi istentisztelet a fehérruhások bizonyságtételével kezdődött. Elmondták, hogyan szólította meg őket Isten, hogyan jutottak döntésre hosszabb-rövidebb vívódás után.

Utána Gáspár Botond ifjúsági lelkipásztor kérdéseire közösen hitvallást, fogadalmat tettek, majd ezt a bemerítkezés által megpecsételték. Az igehirdetés alapja az Apostolok cselekedetei 22,16 volt.

Meláth Attila lelkipásztor testvér hirdette: Isten, Jézus, a Szentlélek ma is élő valóság! Ezt a fiatalok is megtapasztalták, ők a bizonyságai ma ennek. Jézus szeret, óv, vezet, az a célja, hogy minden embert Istenhez vezessen. Ő az egyedüli út. Ő meghalt a bűneinkért, életét adta értünk, így meg tud szabadítani mindenkit, aki hozzá jön. Be akar jönni az életünkbe, kopogtat. Engedjük be, fogadjuk el őt!