Bemerítés Újfehértón és Balmazújvárosban

3412

Augusztus hónap során két alkalommal is bemerítési istentiszteletre gyűlhetett össze az Újfehértói Áldás Baptista Gyülekezet.

Augusztus 21.-én Újfehértón három fehérruhás tett bizonyságot megtérésükről.

Langmajer Ferencné, Erzsike néni idős korában ismerhette fel Isten hívását, s döntött úgy, hogy unokája és lánya után ő is Jézus példáját szeretné követni.

Váradiné Tiba Hajnalka a Téglási Gyülekezet alkalmait látogatva ismerte meg Isten igéjét, és ott is tért meg.

Rácz Dóra keresztény környezetben nőtt fel, és fiatal kora ellenére érezte bűnei súlyát, ezért örömmel adta át őket életével együtt Krisztusnak. Az ünnepi istentiszteleten Pető András lelkipásztor szolgált.

016Augusztus 28-án Balmazújvárosban örülhettünk újra a Mennyel „egy bűnös felett”. Csobán Imre az újfehértói Áldás Baptista Gyülekezet balmazújvárosi missziójának első gyümölcse. Imre egy baráti meghívásra vett részt egy gyülekezeti alkalmon, Kosdon, ott érezte meg Isten felfoghatatlan szeretetét. Aztán hűségesen látogatta a balmazújvárosi alkalmakat, és végül megtérését ugyanitt pecsételhette meg a bemerítésével családja, barátai előtt. Az istentiszteleten Mészáros Kornél lelkipásztor és Tóth Sándor lelkipásztor buzdította döntéshozatalra a jelenlévőket. A bemerítést mindkét alkalommal Karancsi Csaba lelkipásztor végezte.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!