2021. október 3-án ünnepélyes keretek között bejegyezték a szokolyai 37-es törzset! Tarcali Géza, a Royal Rangers Magyarország országos vezetője vezette a ceremóniát, ahol sor került az együttműködési megállapodásra a Szokolyai Baptista Gyülekezet mint fenntartó részéről, valamint törzsünk vezetője, Aradi Zsuzsa részéről. A felejthetetlen napot bearanyozta Géza igehirdetése, a törzs hivatalos zászlajának átadása, és ezek között még vidáman dicsőítettünk Baranyi Barnáék vezetésével.

A helyi összefogás gyümölcse a hétről hétre kb. 40 fős törzs, ahol csapatokban tanulnak az Úr Jézusról, cserkésztechnikákról, a természetről. Fantasztikus volt átélni, ahogy megmozdult a falu az első akciónapon, amikor Magyarkútra kirándultunk, és Szokolya 4%-a vett részt, azaz 80-an töltöttünk együtt egy remek napot, amelyen Tamás Balázs szokolyai református lelkész vezette az áhítatot az Úr Jézus ujjlenyomatáról, amely felfedezhető a tájban és szeretete által bennünk is.

Várunk minden iskolás gyermeket péntekenként 16–18 között a baptista imaház melletti Ranger-udvarba ökumenikus törzsi foglalkozásra, havonta egyszer szombaton pedig kirándulunk.

További információ: https://www.facebook.com/rrszokolya.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!