A BalatonNET-en a BSZA jubileumi kiállítása

1523

A Balaton partján, a BalatonNET elnevezésű nemzetközi evangelizációs találkozón állították fel legutóbb a Baptista Szeretetszolgálat 20 esztendejét bemutató jubileumi tárlatot.

Az elmúlt három hét során a Velencei-tó partján, a Pákozdi Katonai Emlékpark – Nemzeti Emlékhelyen volt látható az a kiállítás, amely a Baptista Szeretetszolgálat tevékenységét mutatja be elsősorban fotók és fényképek segítségével, felidézve azt a nehéz, küzdelmes, de eredményes utat, amit a szervezet az 1996-os születésétől máig megtett humanitárius céljai érdekében.

A pákozdi Mészeg-hegy is szerencsés választásnak bizonyult, hiszen egyrészt a békefenntartást bemutató tárlathoz szorosan kapcsolódik tematikájában a segélyszervezet tevékenységének jó része, ráadásul az üdülőövezetben a változékony, gyakran esős idő nagyon sok vendéget csalt a strandokról a tárlók elé.

Az egyik üdülőövezetből aztán augusztus 17-én, szerdán délután az ország másik nagy pihenő- és szórakozóparadicsomához, a Balaton partjára érkezett a kiállítás, ahol Balatonszemesen, a BalatonNET elnevezésű nemzetközi, felekezetközi, keresztény evangelizációs találkozón látható néhány napig.