A VII. Fiatal felnőtt wellnesshétvégén, Balatonszemesen ezúttal Boros Dávid és felesége, Ágota voltak a vendégeink, akik az elköteleződésről és az odaszánásról beszéltek nekünk.

Életünknek annyi területén, de legfőképpen az Istennel való kapcsolatunkban tapasztalhatjuk meg azt, hogy annyi lehetőség áll a rendelkezésünkre, de az igazi döntést semmi mellett nem hozzuk meg. Mindent akarunk, de végül semmi sem lesz a miénk. Pedig talán nem is az a legnagyobb tragédia, ha rossz célért adjuk oda az életünket, hanem ha nem adjuk oda semmiért és ezáltal elpocsékoljuk. Hiszen ha megtartjuk az életünket, elveszítjük, míg Istennek ajánlva igazán megtalálhatjuk.

Ágota és Dávid nem csupán bibliai tanítással szolgált, de a saját életükből merített példákat is megosztottak velünk, illetve egy kis kötetlen beszélgetésre is kaphatóak voltak a szünetekben. Erre pedig nincs is jobb hely, mint a szálloda wellnessrészlege, mely ezúttal sem maradt üres.

De azok sem maradtak hoppon, akik valami újat szerettek volna kipróbálni, hiszen a szervezőcsapat egyik tagja, Horányi Betti kávépörkölő-mester szombat délután egy kis kóstolóval készült a kávé örökös és új rajongóinak egyaránt. Pörkölés közben pedig nem csupán a szakma néhány titkát osztotta meg velünk, hanem a bizonyságtételét is.

Az alkalmak során a dicséretben Kotán Melitta és Peti vezettek bennünket, a szolgálatukat ezúton is köszönjük.

A szervezők nevében továbbá szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy már összedugtuk a fejünket, és igyekszünk minél hamarabb megosztani, hogy hol és mikor találkozhatunk újra egy kis testi és lelki kikapcsolódásra.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!