Angoltáborok az IC-vel 2018-ban

2539

2018. június 25. és július 13. között ismét megrendezésre kerültek az International Commission, a Baptista Oktatási Központ és a helyi gyülekezetek szervezésében a nyári angol bibliai táborok.

Immár hatodik alkalommal élhettük át a csodát, hogy sok-sok gyülekezettel és az Amerikából érkező testvérekkel együtt tarthattunk nyári napközis táborokat.

Ebben az esztendőben 18 tábor volt országszerte, ezek közül négy teljesen új helyszínen: Körmenden, Sárándon, Szentendrén az Offline Centerben és Kelebián.

Sokaknak volt a célja, hogy a településen előmozdítsák a gyerekek között folyó missziót. A táborokban idén több mint 800-an vettek részt, 70 amerikai tanár tanította a 6–16 év közötti gyermekeket és fiatalokat.

Különleges volt látni, hogy volt olyan tábor, ahol nyolc édesanya érkezett tanítani a mi gyermekeinket. Az egyiküknek öt 2 és 11 év közötti gyermeke maradt otthon. Ez egy csodálatos bizonyságtétel volt számunkra: „elmenni és tanítványokká tenni”… vagyis átadni az evangéliumot a gyerekeknek, hogy amit Istenről hallottak és megtanultak, azt tovább tudják adni a saját környezetükben, hogy Isten gyönyörködhessen bennünk.

Ebben az esztendőben is minden táborozónak és segítőnek gyermek-, illetve EFO-bibliát tudtunk a kezébe adni. A haladó angolosok pedig teljes angol Bibliát is kaptak.

Hálásak vagyunk Istennek és amerikai testvéreinknek a sokévnyi hűséges szolgálatukért. Hisszük, hogy a megtérések és odaszánások Isten országát építik és gazdagítják.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!