Imádattal teli örömünnepre gyűlhettünk össze a Balatonszemesi Baptista Gyülekezetben 2019. december 22-én, amikor kilenc fehérruhás osztotta meg a jelenlévőkkel, hogy Isten milyen csodát tett az életében.

„Ma, ha az ő szavát halljátok, ne keményítsétek meg a szíveteket”

– hangzott az élő üzenet Floch Gábor lelkipásztor által az istentisztelet elején. Az Úr jelenléte betöltötte a termet, amint a dicséretekben a gyülekezet felemelte Jézus nevét, hogy egy szívvel adjunk neki dicsőséget a megváltás munkájáért. Iván Imre testvér az Apostolok cselekedeteinek 16. része alapján hívott mindenkit élete legfontosabb döntésének meghozatalára, és nagy örömmel hirdette, hogy még mindig tart az Úr jókedvének esztendeje, és a romokból még ma is élet fakadhat!

A bemerítkezők bizonyságtételeiből hallhattuk, hogy ők hogyan élték meg a személyes találkozást Jézus Krisztussal, hogyan hozta ki őket is a mélységből Isten, és ez milyen hatással volt az életükre. Tele van a szívünk hálával, hogy Isten megtartó kegyelme győzött fiataljaink életében, akik már az életük korai szakaszában megtapasztalhatták, hogy bár sok a kísértés és nagy a harc, Jézus vére által tisztán állhatunk meg Isten előtt mint szeretett gyermekek, akik biztosan tudják, hogy üdvösségük van.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286