Nemeshegyi-Horvát György: Levelek Máriához

2934

Megjelent Nemeshegyi-Horvát György, a Hatvani Baptista Gyülekezet lelkipásztorának Levelek Máriához című könyve.

A könyv egy képzelt levelezés a szerző és Mária, Jézus édesanyja között. A könyv olyan kérdéseket feszeget, melyek kívül esnek mind a katolikusok, mind a protestánsok komfortzónáján. Előbbiek becsülik túl, vagy utóbbiak becsülik alul Máriát? Bűntelen vagy bűnös Mária? Bálvány vagy közbenjáró? Örök szűz vagy többgyermekes családanya? Mennyiben egyházmegosztó kérdés, hogy mit gondolunk mindezekről? Melyek azok a dolgok Máriával kapcsolatban, amelyekhez a katolikusok, és melyek azok, amelyekhez a protestánsok ragaszkodnak teljes joggal? És nem utolsósorban: milyen valódi személy található a róla szóló egyházi tradíciók rétegei alatt?

A könyv ajánlói: katolikus részről dr. Beer Miklós római katolikus püspök, protestáns részről dr. Szűcs Ferenc református lelkész, egyetemi tanár.

A könyv megrendelhető a Hatvani Baptista Gyülekezetnek vagy a szerzőnek küldött üzenettel. Ára: 1750 Ft, gyülekezetek számára 20-as csomagonként 30.000 Ft. Fizethető banki átutalással vagy postai utánvéttel. A könyv bevételét a hatvani baptista imaház munkálataira fordítjuk.

Postai utánvét esetén a könyvet az üzenetben megjelölt címre küldjük, és átvételkor a postásnak kell fizetni.

Banki utalás esetén:
Számlatulajdonos neve: Zebedeus Alapítvány
Számlaszám: 11739054-23927353
A megjegyzésbe kérjük beírni a postacímet, ahová küldjük a könyvet!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!