Kapható az Encián Kiadónál 20% kedvezménnyel!

Megvásárolható az online Baptista Könyvesboltban is: baptistawebshop.hu

Könyvajánló

Louie Giglio Isten lenyűgöző teremtett világa című könyve az Encián Kiadó gondozásában jelent meg. Ez már a harmadik áhítatoskönyv, amely elérhető Gigliótól. Roppant izgalmas történeteket tartalmaz a teremtett világ és a Biblia igazságainak összekapcsolásával, kifejezetten gyerekek számára. Miközben a család együtt olvassa, legalább 100 új izgalmas és tudományos ténnyel is megismerkedik.

Az előző két könyvhöz hasonlóan rendkívül jól illusztrált, színes; a történetek jól érthetőek, így az egész család számára izgalmas olvasmányt jelent. A rövid imádságok, amelyeket tartalmaz, egyszerűek és az egész család számára közösen elmondhatóak. A „Gondoltad volna?” című rész pedig olyan érdekes tényeket tartalmaz, amelyek sokat segítenek a teremtett világ megismerésében. A könyv kiválóan alkalmazható a családi áhítatokban, mi is így használjuk. Ez a könyv is 100 megkapó és figyelemfelkeltő történetet tartalmaz, amelyből sokat tanulhatunk.

Gyülekezetünkben a vasárnapi iskola alkalmain is használjuk a könyveket, óvodás és kisiskolás korosztály számára készülünk belőlük. Kifejezetten ajánljuk tanítóknak, hiszen nagyon frappánsan állít párhuzamba egy-egy tudományos tényt Isten igéjével. Kifejezetten szeretjük az állatos történeteket, hiszen minden gyerek nagyon szereti az állatokat, így könnyebben tudnak kapcsolódni. A könyv szakaszának felolvasása után, kreatív foglalkozás alatt az állathoz köthetően dolgozunk a gyerekekkel, amelyet ha hazavisznek, nemcsak ők, de a szülők is tudhatják, melyik igét vettük, és hogyan kötöttük az állathoz.

Benjámin személyes kedvence ebből a könyvből a 83. történet, hiszen részben a fociról szól, miközben empátiára tanít. Barbi kedvence a 31. történet: a panda felépítésén és szokásain keresztül megérthetjük, hogy Isten különleges módon alkotott meg minket, és mindent megad nekünk, amire szükségünk lehet.

Bacsó Benjámin és Barbi
Élő Remény Baptista Gyülekezet
Szada–Veresegyház


Fülszöveg

Isten lenyűgöző teremtett világa mögött egy végtelenül hatalmas és csodálatos Alkotót ismerhetsz meg.

Csatlakozz te is Louie Giglióhoz, és fedezd fel, miért fehér a hó, mi okozza a tengerek rejtélyes tejfehér ragyogását, és mik azok a kóbor bolygók! Ahogyan a Zsoltárokban olvassuk, körülöttünk minden Isten bölcsességére és hatalmára mutat rá:

„Milyen nagy alkotásaidnak száma, Uram! Valamennyit bölcsen alkottad, tele van a föld teremtményeiddel.” (Zsolt 104,24)

Ebben a 100 áhítatban újabb izgalmas kalandokban lesz részed, és hitben is növekedni fogsz. A bibliai idézetek, imádságok, rajzok és fényképek mellett a „Gondoltad volna?” című részben tudományos érdekességek és vidám feladatok is várnak rád!

Állatvilág – a mézkalauz madártól a repülő kígyókon át a narválig

Világűr – a fekete lyukaktól a vulkánokkal tarkított holdon át a gamma-kitörésekig

Ember – a szuperszunditól a rövid távú memórián át az agyfagyásig

Föld – a szivárványfolyótól a kék láván át a mozgó gleccserekig

És még sok-sok egyéb érdekesség!

Ahogyan belemerülsz az áhítatok olvasásába, el fogsz ámulni, milyen csodálatos Isten teremtett világa!

Louie Giglio a Passion City Church lelkésze és a Passion mozgalom alapítója. A mozgalom célja a fiatal generáció megszólítása és erősítése, hogy Jézusnak odaszánt életet éljen. A Passion rendezvényein 1997 óta több millió egyetemista korú fiatal vett részt az Egyesült Államokban és szerte a világon, hogy együtt imádkozzanak és dicsérjék Istent. Louie több nagy sikerű – gyermekeknek és felnőtteknek szóló – könyv szerzője. Louie és Shelley London nevű kutyájukkal a georgiabeli Atlantában élnek az Amerikai Egyesült Államokban.

Olvass bele: https://encian.hu/wp/wp-content/uploads/Giglio3_beleolvas.pdf

Bővebb információ: https://encian.hu/konyveink/isten-lenyugozo/


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!