Ünnepeljünk mindannyian!

1468

Október 31-én lesz a reformáció jubileumi emlékévének központi ünnepsége a Papp László Budapest Sportarénában. Hasznos információk a regisztrációhoz.

Templomtérré alakuló Sportaréna, hálaadó istentisztelet, kültéri installációkban gazdag kísérőprogramok, különleges művészeti produkciók – mindez csak ízelítő az október 31-i ünnepségének gazdag programjából, melyről korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben. Egyházunk vezetői arra buzdítják a gyülekezeteket, hogy vegyenek részt a központi istentiszteleten és az azt követő gálaműsoron. Az ünnepi eseményt úgy tervezte meg a Reformáció Emlékbizottság, hogy az esti órákban már mindenki a saját közösségében emlékezhessen, s ünnepelhessen, így a délelőtt 10 órakor kezdődő program 15 órakor ér véget.

Az ünnepi programra már elindult a jegyértékesítés, jelképesen 500 forintos regisztrációs díjjal. A befolyt összeget jótékony célra, a Kárpátaljai Református Egyház „A Reformáció gyermekei” elnevezésű, gyermekvállalást ösztönző projektjére fordítják.

Online regisztrálni egyénileg és csoportosan is ezen a felületen lehet, a jegyek érkezési sorrendben kelnek el. Azok az érdeklődők, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak online regisztrálni, segítséget kérhetnek a helyi gyülekezeti vezetőktől.

15 főig az otthonról történő jegynyomtatás ingyenes, a jegyirodai vásárlásért kezelési költséget kell fizetni. A jegyek átvételére (kezelési költség ellenében) országosan 300 helyen, a kihelyezett jegyirodákban van lehetőség.

Az eseményre csoportosan is meg lehet vásárolni a jegyeket, Bogárdi Szabó István püspök és Huszár Pál főgondok levelében arra is buzdít minden gyülekezetet, hogy szervezzék meg közösen utazásukat az ünnepi alkalomra. A MÁV-Start Zrt. október 30-tól november 1. 23:59-ig 50%-os kedvezményt biztosít azok számára, akik vasúttal érkeznek a fővárosi rendezvényre.

További információ a rendezvényről a www.reformacio2017.hu oldalon található.

reformatus.hu