A Pannonhalmi Béla Baptista Iskola és Gimnázium évnyitó ünnepségére került sor 2023. augusztus 31-én a Kispesti Baptista Gyülekezet imaházában.

Különleges tanév vette kezdetét a Pannonhalmiban, hisz ettől kezdve az általános iskolai oktatás mellett gimnáziumi oktatás is kezdődik a kispesti Szekfű utcai épületben (Puskás Ferenc hajdani iskolájában). Mint ahogy ez ismeretes, ez lesz Kispest egyetlen egyházi fenntartású gimnáziuma!

A különleges évadnyitó eseményt a Kispesti Baptista Gyülekezet imaházában ünnepeltük meg! Megtisztelték jelenlétükkel a jeles alkalmat Kispest alpolgármesterei: Vinczek György és Varga Attila is.

Velünk ünnepelt és megnyitó beszédet mondott dr. Mészáros Kálmán, a BTA rektora, a helyi baptista gyülekezet lelkipásztora, aki a fiatal Dániel Istenbe vetett megingathatatlan hitét állította követendő példaként a hallgató ifjúság elé. Ezután dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke Dávid és Góliát története alapján mondott bátorító bibliai üzenetet.

Áldott tanévet kívánunk a Pannonhalmi Béla Baptista Iskola és Gimnázium diákjainak és tanárainak, a Kispesti Önkormányzat vezetőinek, valamint a Kispesti Baptista Gyülekezet tagjainak és elöljáróságának!

Immánuel! Velünk az Isten!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!