Szeretet üzenete

1511
fotó: Fehér Bertalan

A “Szeretet Üzenete” immáron második éve indul útjára Budapestről, a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szociális Intézménybe.

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársait idén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4 pedagógusa, és 17 diákja is elkísérte, hogy egy  adventi műsorral kedveskedjen az intézmény lakóinak, és munkatársainak. A baptista fenntartású iskola magas színvonalát, és sokszínűségét is bemutató műsorban a növendékek a klasszikus művek mellett modernebb hangvételű darabokat is játszottak.

A “Szeretet Üzenete” program a Baptista fenntartású iskolák és Szociális intézmények közötti kapcsolatot kívánja erősíteni. A mintegy 20 oktatási intézmény 800 diákja vállalta, hogy rajzokkal, és kreatív alkotásokkal kedveskednek az intézményeinkben lakó idős embereknek. A program célja, hogy a diákok szociális érzékenységét növeljük, kifejezetten a karácsonyi időszakban, ahol egy ilyen gesztusnak fontos üzenete az ajándékozás mellett, az önzetlenség, és másokkal való törődés kultúrájának építése is.

A műsor után munkatársainkkal meglátogattunk minden itt lakó gondozottat, és személyesen adtuk át ajándékainkat.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!