Nyári MABIM ifjúsági táborok

5635

Nyári MABIM ifjúsági táborok

2019 nyarán két tábort is szervez a Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió (MABIM). A táborokat augusztus 5–11-éig rendezik két helyszínen, Vépen és Soltvadkerten. A táborokban lesz lehetőség pihenni, kikapcsolódni, sportolni, kapcsolatokat építeni és fejlődni. Mindkét tábor célja, hogy a résztvevők minél mélyebben ismerhessék meg Istent és az életükre vonatkozó tervét, azonban a két táborban más-más kérdések, kihívások kerülnek a középpontba.

Itt vagyok! – MABIM-tábor Vépen

Vépen, Szombathely mellett rendezik az „Itt vagyok!” tábort, ahol az istenközpontú, megalkuvás nélküli hívő élet, az odaszánás és az elköteleződés kerül a középpontba.

A táborba szeretettel várják azokat a fiatalokat, akik szeretnének megerősödni a hitükben, Krisztussal való kapcsolatukban, identitásukban. A táborban arról lesz szó, hogyan lehet istenközpontú az életünk, hova szánjuk az időnket, gondolatainkat, döntéseinket, és hogyan tudunk elköteleződni Krisztus követésében és ezt tudatosan megélni. A szervezők a 14–25 éves jelentkezőket várják a táborba. A hét során az istenközpontú élet mellett fontos szerepet kap az istenközpontú ifjúság is, lehetőség lesz az ifjúságoknak is arra, hogy a jövőjükről, terveikről beszélgessenek és Isten vezetését keressék. A tábor lelki vezetője, főelőadója Uzonyi Barnabás lesz, a dicsőítést pedig Révész Dániel és csapata vezeti.

Jézus! – MABIM-tábor Soltvadkerten

A soltvadkerti tó partján rendezik a „Jézus!” tábort, ahol a szolgálói életforma, a szolgálatban való elköteleződés és az Isten szerinti életvezetés kerül a középpontba. A tanításokban Jézus élete alapján épülhetnek azok a fiatalok, akik szeretnének egy szolgálói életformát kialakítani, Krisztus példáját követve jelen lenni a kapcsolataikban, a környezetükben, a gyülekezetükben.

A táborban Boros Dávid, Mike Sámuel és Papp János fog tanítani. A hét során tematikus kiscsoportokban is lesz lehetőség fejlődni, melyek témái többek között a bibliatanulmányozás, az evangelizáció mint életstílus, a belső gyógyulás-lelkigondozás és a vezetői szolgálat. A szemináriumok az életvezetésről és a gyülekezeti szolgálatokról fognak szólni, így például az igei szolgálatokra való készülésről, a gyülekezeti marketingről, a helyes sáfárságról, a krízis- és kudarckezelésről. A hét során a dicsőítést a MABIM dicsőítő csapata vezeti. A táborba 14 éves kortól felfelé várják szeretettel a fiatalokat.

A táborokról bővebben a MABIM Facebook-oldalán olvashatnak az érdeklődők, jelentkezni pedig az alábbi linken lehetséges: http://baptistaifi.hu/hu/nagytabor2019


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!