Missziós ifitábor Szegeden

3543

Kiváltságos lehetőségben volt részünk a 2018-as őszi félév kezdetekor: egy kis lelkes csapattal végigkísérhettük négy napon keresztül az elsősök beiratkozását a Szegedi Tudományegyetemre.


Hisszük, hogy nemcsak mi tapasztaltuk meg ez alatt Isten jelenlétét, gondoskodását és kegyelmét, hanem az a legalább 220hallgató is, akikkel Jézus Krisztusról beszélgettünk. Tapasztalhattuk, hogy az Úr keresi az elveszetteket, és az evangélium üzenete ma is aktuális; egyszerűsége, igazsága és letisztultsága megragadja a hallgatókat, elgondolkodtatja a fiatal elméket is, és nem hagyja reakció nélkül az érintetteket.

„Életemben először vettem részt Túlélőcsomag-osztó akcióban, ami által az evangelizáció egy új formáját ismertem meg. Nagyon építő volt, mert tanulhattam a testvérektől, akikkel együtt szolgáltam. Bátorító volt látni, milyen égő szívvel és szeretettel osztják meg az örömhírt. Másrészt jobban megismerhettem azt is, hogy mit gondolnak az egyetemisták olyan fontos kérdésekről, mint: Mi van a halál után? Mi a kereszténység lényege? Megismernék-e személyesen Istent? Megérte részt venni a szolgálatban!”

Zsófi, egy másik fiatal, a következőképpen értékelte a kint töltött napokat:

„Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem az elsős hallgatók felé való szolgálatnak! Jó volt látni, ahogy Isten munkálkodik a szívekben! Sokszor azon kaptam magamat a beszélgetések közben, hogy én is egy »lépcsőfok« lehetek ezeknek az embereknek az életében, hogy közelebb kerüljenek Jézushoz és a hozzá való megtéréshez. Új barátságok köttettek ezekben a napokban számomra, új szintjeit ismertem meg Isten erejének!”

Köszönjük az imát mindenkinek, aki támogatott minket és közbenjárt értünk! Egyedül az Úr Jézusé a dicsőség!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!