November 22-én megjelent a MABIM (Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió) dicsőítő csapatának első albuma. Az album a Gyógyír nevet kapta, mivel a készítők célja az volt, hogy ebben a zavaros, bizonytalan, megterhelő időszakban a dicsőítés és a dalok üzenete gyógyír lehessen a fiatalok számára. Az album jelenleg a Youtube-on elérhető. A későbbiekben a Spotify-on is közzéteszik.

A kislemezen hat dal található, melyek közül öt a dicsőítő csapat tagjainak szerzeménye, a hatodik pedig a Magasztallak című ismert dal feldolgozása. A dalokban az evangélium üzenetét szeretnék hangsúlyossá tenni és Isten személyét és ígéreteit bemutatni a fiatalok számára.

„Ha körbenézünk, azt látjuk, hogy mindenhol körbevesz bennünket a zene. Különösen a fiatalokra jellemző, hogy rengeteg zenét hallgatnak, utazás, házimunka, tanulás során is. Szeretnénk, ha ez az album egy minőségi alternatíva lenne, melynek valóban értékes, Istenre mutató az üzenete. A vágyunk az, hogy minél több fiatal megerősödjön a hitében és valóban gyógyírra leljen a dalok hallgatása közben.” – mondta Balázs André, a dicsőítő csapat vezetője.

Az album az alábbi linken elérhető:

A Te vezetsz engem című dalból videóklipp is készült, amely itt megtekinthető:


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286