Média a Családért díj 2020

A Média a családért-díj 2020 hazai győztese Bodó Mária, a Duna Televízió „Isten kezében” című műsorának Anyaméh gyümölcse jutalom című adása lett. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

664
Média a Családért-díj 2020 | Online sajtótájékoztató a Telekom Székházból

2021. február 1-én online sajtótájokoztató keretében hirdették ki a Média a Családért-díj 2020 évi nyerteseit. A szakmai zsűri döntése szerint a Média a családért-díj 2020 hazai győztese Bodó Mária, a Duna Televízió „Isten kezében” című műsorának Anyaméh gyümölcse jutalom című adása lett.

Bodó Mária a műsorvezetője az Úr közel c. műsorunknak a Kossuth Rádió-ban. Az egyik felvétel alkalmával találkozott az Egri-Nyári házaspárral és úgy érezte, a történetüket másoknak is meg kell ismernie.

A meddőség elfogadásától az örökbefogadásig vezető út nagyon nehéz, sokan nem is jutnak el odáig, hogy lemondjanak a saját gyerekről, és más megoldást keressenek. Nem ez történt Napsugárral és Barnabással, akik négy örökbefogadott gyereküket hatalmas szeretetben nevelik. A nagyhalászi családot a Duna Televízió Isten kezében című műsora mutatta be, az adás a Média a Családért-díj novemberi jelöltje lett. Szerkesztő, forgatókönyvíró: Bodó Mária.

Bodó Mária szerkesztő-műsorvezetőként dolgozik az MTVA Vallási Főszerkesztőségénél, a Duna Televízió és a Kossuth Rádió számára is készít műsorokat. Az adás operatőre és rendezője Czétényi Csilla volt, aki maga is örökbefogadó édesanya.

www.mediaacsaladert.hu


Megosztás