Kreatív foglalkozások Hajdúnánáson

1837

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió hajdúnánási intézményében jól működő csoportfoglalkozásainkon – amelyekből kiemelném a kreatív csoportfoglalkozást – ellátottaink nemcsak nagy örömmel vesznek részt, hanem büszkén is, hiszen nemcsak a kertben érnek el örömteli pillanatokat – ez igazán a betakarítási szezonban teljesedik ki –, hanem kreativitásukkal is büszkélkedhetnek.

kreativ6Mondhatom, hogy a tavalyi évhez viszonyítva sokkal nagyobb és több termés került betakarításra, ami a képen is látszódik. Ellátottaink ezeket is felhasználhatják a főzőklub keretében, hiszen ők vetették és gondozták. Azon a napon is így történt, amikor felajánlásból birkahúst kaptunk, amelyet hozzáértők a nagy munka mellett szívesen készítettek el társaiknak, akik – készülve a télre – kiválogatták, zsákba szedték s a pincébe helyezték a burgonyát. Közben még egy kis sünkutya is segített nekik.

kreativKreatív csoportfoglalkozáson „nyárbúcsúztató” címmel papírfecskéket készítettünk, amelyek intézményünket díszítik, s közben mindenki elmesélte röviden, milyen rövid távú céljaikat sikerült megvalósítaniuk egyedül vagy a segítségünkkel.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!