Köszönet az adományokért

2977

Ezúton szeretnénk megköszönni nektek az ima-házunk megvásárlásához nyújtott támogatásotokat.

Elnézést kérünk a megkésett köszönetnyilvánításért, azért írunk csak most, mert minden beérkezõ adományt meg szerettünk volna várni. Tudatjuk veletek, hogy az ország baptistáinak pünkösdi összefogása – és más bel és külföldi barátaink áldozatos segítségnyújtása – eredményes volt.

Teljes mértékben, fennmaradó adósság nélkül ki tudtuk fizetni azt az épületet, amit Isten nekünk szánt. Ez egy nagyon jó helyen, Hatvan város központjában, a fõ úton lévõ épület, amely közel van az itt mûködõ baptista intézményekhez, a Hegymenet Klub Szociális Intézményhez, és a Grassalkovich Antal Baptista Szakképzõ Iskolához.

Az épület szerkezetileg jó állapotban van, de komoly felújításra és átalakításra lesz szükség ahhoz, hogy használatba tudjuk venni. Ha Isten éltet, és ad ehhez további forrásokat, a felújítást a 2018-as évben elkezdjük.

Ezért a nagy ajándékért hálásak vagyunk elsõsorban Istennek, másodsorban Nektek!

Hálaadásunk mellett az alábbi imakéréseket szeretnénk megosztani veletek:

– imádkozzatok azért, hogy Isten áldja meg a felújítás folyamatát (további forrásokkal, bölcsességgel, összefogással, hatékony, bölcs munkával)
– és azért is, hogy ne csak egy szép épületünk legyen, hanem teljen be élettel, és legyen erõs gyülekezetünk itt Hatvanban Jézus Krisztus és az Atya dicsõségére.
– nagy szükségünk van olyan munkásokra az aratásban, akiknek a tanítványozásába már nem nekünk kell sok munkát fektetni, hanem készen állnak arra, hogy beálljanak mások tanítványozásának szolgálatába.

Imádkozzatok kérlek, hogy küldjön Isten ilyen embereket hozzánk. Illetve ha tudtok olyanokról, akik szolgálati lehetõséget keresnek, kérlek, említsétek meg nekik Hatvant, mint lehetõséget. Fiatal házaspárokat, középkorúakat, és szolgálni vágyó nyugdíjas testvéreket egyaránt szeretettel várunk.

A Hatvani Baptista Gyülekezet és az Úr Jézus Krisztus nevében még egyszer köszönök mindent, és sok szeretettel üdvözöllek benneteket:

Nemeshegyi-Horvát György
lelkipásztor


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!