KEZEK – Keresztény Egyházi Zenés Evangelizációs Koncertek

Május 27–29-ig naponta 16 órától a Dunaharaszti Baptista Imaházban

131

Május 27-én, pénteken 16 órától vendégünk lesz a Légli Kerámia Manufaktúra. Ezen a délutánon bárki kipróbálhatja, hogyan lehet agyagból megformálni a körülöttünk lévő világot. Az alapanyagokról és az eszközökről mi gondoskodunk. Az 1983 óta működő balatonboglári Légli Kerámia Manufaktúrában a látogatók megismerkedhetnek a magyar népi és polgári hagyományokra épülő kerámiakészítés folyamatával és termékeivel: csempekandallókkal, kézzel festett étkészletekkel, kerti kerámiákkal, sütő-főző edényekkel, fekete kerámiákkal, kézzel festett habán dísztárgyakkal.

Május 28-án, szombaton 16 órától Tisza Attila baptista lelkipásztor mutatja be két könyvét. Zenél a keresztény bluegrass zenét játszó Blue Danube Bluegrass Band. A bluegrass amerikai zenei stílus, a folk és a country műfaj közé tehető.

Május 29-én, vasárnap 16 órától koncertet ad a Golgota Gospel Kórus, amely dalaiban is a Biblia igazságát hirdeti. Jókedvű, sokszínű előadásuk legfőbb célja, hogy a zenén keresztül megszólítsa az embereket, hogy minél többen személyesen ismerhessék meg Istent.

Minden programunk ingyenes, mindenkit nagy szeretettel várunk!

Bővebb információ a gyülekezet honlapján érhető el.