Idén is megszervezte a Sulipakk kampányt, azaz az iskolakezdési támogatást rászoruló gyermekek részére a Baptista Szeretetszolgálat. Évről évre több családnak tud segítséget nyújtani így a segélyszervezet. Idén 2500 csomagot osztottak ki az iskolákban, több családok átmeneti otthonában, illetve Ukrajnából menekülteknek.  

Nagy terhet ró az iskolakezdés a családokra, főleg ahol több gyermek is van. Ezen a terhen igyekszik könnyíteni a Baptista Szeretetszolgálat évről évre a Sulipakk kampánnyal.  

„Partnereink és adományozóink segítségével idén 2500 Sulipakkot sikerült összeraknunk, ez azt jelenti, hogy ennyi rászoruló családnak tudtunk segíteni ebben a nehéz időszakban. Nagyszerű látni, mennyire tudnak örülni egy-egy ceruzakészletnek, új tolltartónak – mondta dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.  

Míg korábban használt, de jó minőségű tanszereket is gyűjtött a szeretetszolgálat, a tavalyi évtől kezdve inkább az online gyűjtésre helyezték a hangsúlyt. Ennek népszerűsítésében, illetve a figyelemfelkeltésben három ismert édesanya is segítette a szervezet munkáját: Radics Gigi, Béres Alexandra és Polgár Tünde, akik nemcsak a gyűjtésben, a tanszerek osztásában is segédkeztek. 


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!