Karácsonyi ünneplés a Joy Gospel Music együttessel Budapesten és Békéscsabán

3104

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt karácsonyi hálaadó és dicsőítő alkalmainkra amely ezúttal két helyszínen is megrendezésre kerül:  december 14-én Budapesten az  Akvárium Klubban és december 18-án Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban.

A budapesti alkalmat a Bolyki Brothers karácsonyi koncertje nyitja meg, amely Magyarország egyik legjelentősebb a capella együttese. Egyedülálló hangzás és magával ragadó humor jellemzi őket,  igazán különleges koncertélményre számíthatunk tőlük.

bolykiAz este folytatásában különleges ünnepi műsorral készül a Joy Gospel Music. Az együttes 2006-ban alakult és nem túlzás azt állítanunk, hogy hazánk egyik legnívósabb gospel kórusa, a Baptista Egyház központi gospel együttese. A zenekar különlegessége nem csak rendhagyó felállásukban rejlik (szimfonikus zenekar és kórus), hanem a saját számok egyedi zenei világában is. Karácsonyi rendezvényünkre igazán színvonalas repertoárral készülnek és gondoskodnak az ünnepi hangulatról!

Az est vendége Pintér Béla, aki legszebb karácsonyi dalait hozza el nekünk, valamint a tehetséges fiatal énekes, Durkó Heléna is megörvendeztet bennünket néhány gyönyörű dallal. A karácsonyi üzenetet László Viktortól hallhatjuk majd.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Bővebb információ és jegyek: www.ezazanap.hu