Jubileumi ünnep

110 éves a BTA

3496
Prof. Dr. Almási Tibor, teológiánk rektora

Hálásak vagyunk mennyei Atyánknak, hogy az Udvarnoki András által 1906-ban alapított Baptista Teológiai Akadémia – mint „missziónk szíve” – 110. jubileumi évéhez érkezett. Ennek emlékére tervezünk és szervezünk egy kedves és tartalmas ünnepélyt, amelyre ezúton szeretettel és tisztelettel meghívom közösségünk testvériségét.

Az ünnepi megemlékezésre 2016. október 29-én 15 órai kezdettel kerül sor a Pesti Vigadó II. emeleti Dísztermében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.).

Teológiánk honlapján (www.bta.hu) elérhető az elektronikus jelentkezési felület a „Hírek, események” fül alatt a „Jelentkezés a 110 éves jubileumi ünnepségre” ikonra kattintva. Emellett lehetőség van a regisztrálásra e-mailben (bta@bta.hu) vagy telefonon (06-20-886-0847) is.

Szeretettel kérem, hogy – a terem korlátozott befogadóképessége miatt – mielőbb tegye meg mindenki visszajelzését az említett lehetőségek bármelyikén, hogy a belépéshez szükséges meghívót mielőbb el tudjuk juttatni.

Megköszönöm testvéreink értünk mondott imádságait és bármilyen más módon is megnyilvánuló, támogató szeretetét, és Isten áldását kívánom közösségünk életére és munkájára.