A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagy örömmel hív mindenkit arra a nagyszabású ünnepségre, amelynek két év szünet után 11. alkalommal ad otthont 2022. december 2-án, pénteken 18 órakor a Budapest Aréna.

A közös jubileumi ünnepre – amely egyben rendhagyó istentisztelet lesz – Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, és Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke hozza az igei üzenetet. Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és Szabó Balázs zenei szolgálata, valamint egy 400 fős kórus, az Újpesti Baptista Harangzenekar és Friderika programjának közreműködése mellett is csak akkor lesz teljes az este, ha gyülekezetek és közösségek együtt, egy emberként fejezhetik ki hálájukat Istennek!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt határon innen és túlról, hogy együtt ünnepeljünk és mondjunk köszönetet Isten sokféle áldásáért az életünkben. Hálát adunk többek között a 25 éves Baptista Szeretetszolgálatért és a Baptista500 év kezdetéért is.

A belépés ingyenes, de regisztrációs díjhoz kötött, a meghívókkal érkezési sorrendben lehet helyet foglalni. Belépők igényelhetők a www.baptistasegely.hu/arena honlapon. További tájékoztatás kérhető a 06 20 770 5330 telefonszámon.

Találkozzunk, töltsük meg együtt közös hálánkkal a Budapest Arénát!

Papp János                                                   Dr. Szilágyi Béla
Magyarországi Baptista Egyház                Baptista Szeretetszolgálat


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Köszönjük!

Köszönjük mindenkinek, aki idén a baptisták társadalmi szolgálatát támogatta adója 1+1%-ával!