Jegyesoktatás Székesfehérváron

1563

Jegyesoktatás a Székesfehérvári Baptista Gyülekezetben áprilistól júniusig.

A jegyespárokkal közösen négy alkalommal találkozunk. Az első találkozás április 14-én, nagypéntek délután 14 és 16 óra között lesz Székesfehérváron (Széchenyi u. 26.) vagy Velencén. Az első beszélgetés témája: Házasság: a nagy ötlet. Ezen belül érintjük a szövetség, az egy test témákat is.

A második beszélgetés időpontja április 30. (ez hosszú hétvége), vasárnap délután 15 és 17 óra közt. Helyszíne: Velence, Kossuth u. 3/a. A témák: Szerepek és szükségletek a házasságban; Mit viszek a házasságba?

A harmadik alkalom május 28., vasárnap délután 15 órától lesz. A helyszínt később egyeztetjük. Témáink: Kommunikáció és konfliktuskezelés a házasságban.

Az utolsó közös alkalmunk időpontja június 18., vasárnap délután 15 órától – helyszíne még pontosítás alatt. Témánk: A szexualitás.

Eddig négy jegyespár jelentkezett, de ha valakit érdekel, szeretettel várunk még olyan párokat, akik a közeljövőben kötnek szövetséget, vagy a közelmúltban már megtették (elmúlt egy év), de nem volt lehetőségük jegyesoktatásra járni.

Révész Lajos és Szilvi – a Baptista Családi Szolgálat munkatársai

Kontakt: lajosrevesz@gmail.com