Isten nevében a városért!

2613

Az elmúlt hónapokban többször részesei és szemtanúi lehettünk annak, ahogy Szigetszentmiklós gyülekezetei összefognak, hogy felekezettől függetlenül együtt segítsék a nehéz helyzetben élőket.

Decemberben jótékonysági gyermekkarácsonyra került sor a szigetszentmiklósi egyházak, civilek és civil szervezetek jóvoltából, ahol karácsonyi kreatív programok és bábelőadás mellett több mint ötven rászoruló gyerek kapott ajándékot. Ezen kívül két ételosztást is szerveztek az egyházak, ahol közel száz önkéntes több mint 1500 adag meleg ételt osztott szét forró tea és ruhaadományok kíséretében.

Csodálatos volt látni azt az egységet, ahogy a katolikusok, reformátusok, pünkösdiek, baptisták és még sokan mások, ki-ki a saját adottságai szerint, megtalálták a módot arra, hogy kivegyék a részüket ebből az igazán fontos szolgálatból. Külön öröm volt, hogy a József Attila Általános Iskola egyik osztálya is bekapcsolódott a munkába: a gyerekek 100 muffinnal járultak hozzá a nehéz sorsú városlakók megajándékozásához.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!