Hálaadónap a Vácegresi Baptista Gyülekezetben

2622

Örömteli, meglepetésekkel teljes hálaadónapot tarthattunk szeptember 23-án a vácegresi gyülekezetben a Csepeli Baptista Gyülekezettel együtt.

Lelkipásztoruk, Sinkovicz Sándor hirdette az igét, majd a csepeli testvérek zenei szolgálatokban bővölködő blokkja következett bizonyságtételekkel kiegészülve. A több mint háromórás hálaadó istentisztelet második felében a vácegresiek szolgálati blokkja kapott helyet, főként bizonyságtételek hangzottak el.

Meglepetésként ért mindenkit, hogy felszólalt egy barátkozó is az alkalmon, megköszönve a közösség imáit egészségi állapotáért, amely pozitív irányt vett. Imádkozunk továbbra is érte, már szeret a gyülekezetbe jönni, felesége tavaly bemerítkezett, reméljük, hamarosan újra megtölthetjük a medencét vízzel.

Hálára volt bőven okunk a továbbiakban is, Hegyesi Gábor testvérünk is beszámolt istenélményéről, amit akkor tapasztalt, amikor egy tragikus baleset következtében életveszélyes állapotba került. Az Úr visszaadta még őt nekünk, elmondása alapján a sok hívő imája miatt küldte vissza Isten, hogy bizonyság legyen az Úr imameghallgató voltára.

Teljesen biztos vagyok abban, hogy aki ott volt ezen az alkalmon végig, az nem úgy távozott, ahogy érkezett. Ebéddel zártuk a két gyülekezet közös hálaadónapját, nagyon sokat kaptunk egymástól, kiegészítette a két gyülekezet egymást.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!